Despre Noi

De la început, politica noastră a fost aceea de a furniza clienţilor produse şi servicii de calitate, la timp şi în conformitate cu cerinţele acestora.

Suntem o Prezenţă Cunoscută pe Piaţa de Birotică şi Papetărie

De 21 de ani suntem aici, în toţi aceşti ani, am căutat să ne îmbunătăţim activitatea, din dorinţa de a deveni un colaborator şi un partener fidel pentru clienţii noştri. În acest sens, ne ascultăm clienţii şi încercăm permanent să echilibrăm interesele şi aşteptările acestora.

 

Pasiunea Vine din Dedicaţie

Angajaţii noştri contribuie şi ei la succesul firmei prin implicare, pasiune şi convingerea de care dau dovadă. Astfel, echipa noastră vă poate oferi cele mai bune soluţii şi idei pentru rezolvarea cerinţelor dumneavoastră. Vom răspunde cu promtitudine oricăror întrebări legate de produsele şi serviciile oferite, iar comenzile dumneavoastră vor fi livrate în cel mai scurt timp la locaţia solicitată.

Succesul nostru se datorează, nu în ultimul rând, alegerii cu grijă a furnizorilor, dintre cei mai prestigioşi. În acest fel, punem la dispoziţia dumneavoastră o gamă diversificată de articole de papetărie, echipamente de birou, articole şcolare, promoţionale şi multe altele. Vă oferim garanţia calităţii şi a unui preţ corect.

Ne place să credem că suntem un partener şi un prieten de încredere, atât pentru furnizorii noştri cât şi pentru dumneavoastră, clienţii noştri, datorită cărora am crescut şi ne-am dezvoltat.

Achiziții prin SEAP / SICAP

Produsele noastre sunt prezente în SEAP / SICAP, adică pe site-ul de achiziții publice  e-licitatie.ro .

Colaborăm de peste 21 ani cu instituțiile de stat ce doresc să realizeze achiziții de papetărie, produse de curățenie și protocol.

Tratăm cu toată seriozitatea orice cerere venită din partea instituțiilor de stat, existând persoane dedicate special pentru aceste tipuri de achiziții. Ofertarea și livrarea se face în cel mai scurt timp.

Autoritățile contractante pot iniția cumpărături fie direct de pe platforma SEAP / SICAP din catalogul nostru, fie să ne solicite oferte personalizate.

Procedura de achiziție prin SEAP / SICAP

  1. Identificați produsele pe www.rovalprint.ro;
  2. Trimiteți lista codurilor pentru produsele pe care doriți să le achiziționați prin sistemul SEAP la adresa de email:

E-mail: comercial@rovalprint.ro
Telefon: 0236 496 857

  1. Demarați procedura de achiziție direct prin sistemul SEAP.

Daca aveți nevoie de ajutor sau informații,  vă rugăm sa ne contactați.

Vă Aşteptăm cu Drag şi în Librăriile Noastre

Dacă sunteţi din oraşul Galaţi, vă aşteptăm cu mare drag să vă faceţi cumpărăturile din librăriile noastre. Adresele le puteţi găsi mai jos.

Librăria Bon Ami din Ţiglina 1
Strada Brăilei, Nr. 169, Bloc A1, Apartament 22, Galaţi
Librăria Bon Ami din Micro 19
Strada Brăilei, Nr. 189, Bloc J, Scara 1, Apartament 45, Galaţi